Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormnatt

Stormen sliter och river
skakar fönsterrutorna.
Viner och tjuter
i vårvinternatten.
Allt medan månen ser på
alldeles rund och stilla på himlavalvet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-13 23:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra motpol, månen stilla och stormen som river och sliter.
2014-03-18

  Lars Hedlin
Bra och stark!
2014-03-15

  Eva Helene VIP
Vilken fin och kontrastrik bild du skapar här!
2014-03-15

  ULJO
Naturens krafter i poetisk ton, härligt
2014-03-14

  Lena Själsöga Keijser
fin

stormen andas i bilden

och du förmedlar fint
stillheten
2014-03-14

    ej medlem längre
En liten text med stor känsla i.
2014-03-14

  Nina.H
Fina kontraster där månen stillsamt ser på stormen.. underbart skrivet!
2014-03-14

  anits VIP
Bra skrivet om stormen
och dess härjningar.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP