Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild no. 39

Jag finns inte. Jag finns inte. Jag är ett med träden, med himmelen, med vattnet. Ser de hur min skepnad skiftar form, hur den uppgår i bakgrunden? Jag är träd, jag är luft, är vatten och mark. Jag är ett osynligt ingenting. Jag är icke här. Jag var aldrig här.


 


 


 


 


 


 


 




Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-14 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Andligt, självförglömmande animism läser jag. Mycket intressant.
2014-05-04

  J-M
Väldig, skriver den här läsaren återigen. Textjagets behov av sann bekräftelse, utan den omänskliga och kanske tillintet gjorda. Kanske är där för textjaget nödvändigt att skyla sig för att få behålla sin människa? Hursomhelst, väldig.
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson