Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken...

 

Känslorna är stora väldiga vågor på ett oändligt hav

stående på surfbrädan följer jag med i vågtoppar och vågdalar

 

Känslorna är ett varmt strilande sommarregn

de sköljer över min kropp och lämnar en behaglig förnimelse

 

Känslorna är ett musikstycke som ökar i intensitet inuti mitt hjärta

det växer och expanderar tills det värker i mitt bröst 

 

 

 




Fri vers av annacecilia
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-23 22:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert om kärlek
2014-04-02

  Lars Hedlin
En mycket fin text känslosmt och ömt!
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia