Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamna livet

Vaknar på morgonen och snöstormen har blästrat fönsterrutan

Ljuset av den vita aprilsnön lyser upp tillvaron

Kaffet värmt i mikron smakar Grekland

 

Vinden friskar i och fyller mig med nya tankar

väntan på bussen ger mig en stunds stillhet med mina tankar

bussens ljud omsluter mig med sin trygghet

 

Problemen som hopar sig är möjligheter till lösningar

lösningar som för med sig en bättre framtid

vi är resulatet av våra framgångar och förluster

 

 

Ja, jag älskar livet




Fri vers av annacecilia
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-01 22:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig..
2016-05-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra
2014-05-27

  Lars Hedlin
Mycket bra
2014-05-02

  byggpoeten
Så bra skrivet, jag gillar verkligen slutet:-)
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia