Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ditt hjärta

 

 

med dina ord värmer du mitt hjärta

med din röst öppnar du mitt sinne

med din blick talar du till mitt inre

med dina händer väcker du min kropp

med dina tankar skakar du om min värld

med ditt hjärta håller du om mig

 

 




Fri vers av annacecilia
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-15 20:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint detta med...
2014-04-02

  Lars Hedlin
Känslan berör varmt!
2014-03-16

  WyS VIP
Berör! Tillit!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia