Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Dassrulle

Dassrullen
köper ingen
inslagen
i presentpapper

ingen lämnar
den i pant

Det kommer
tider när
dasspapper
blir hårdvaluta 

Du sitter
på en offentlig
toalett

Vad fattas dig?

Svaret på
frågan om livets 
mening?

Den senaste modellen
av den smartaste
telefonen?

Kunskapen om
morgondagens
väder och kurser?

Blott ett enda:

Dassrullen




Fri vers av Petter Wingren
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-14 21:06



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt underhållande text. Titeln fick mig att tänka på Sven Melanders alias Helge i Nöjesmaskinen någon gång på 80-talet.
2014-03-16

  Eva Langrath VIP
Snyggt
2014-03-16

  Annika Persson
svensk och brittisk humor är snarlik varandra
2014-03-16

  Rozsi.kovacs

En underhållande text
2014-03-16

  Toalettpoeten
Underbart, och så sant. Framför allt om man turistar i Indien!
2014-03-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text om dassrullens stora betydelse. Det kan jag skriva under på!
2014-03-14

  Hans Christian
Jag tycker att den är väldigt snyggt skriven. Perfekt slut.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren