Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Du är vuxen nu"

Ostadig.
"Vilken fot var det nu igen?"
Glömmer
Lägger fällben för mig själv
Snubblar,
Slår mig

Men det är så man lär sig,
"Övning ger färdighet"
"Du måste ha tålamod"
Jag slappnar av en sekund,
Tror på orden,
Släpper stressen

Sen säger de: "Du är vuxen nu."
Hur gick det till undrar jag?
Men har inte lärt mig klockan än,
Så vad vet jag,
Som ännu knappt kan stå?




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 396 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-14 22:07



Bookmark and Share


  maria kide
Bra förmedlat! Igenkännande känsla

2014-04-09

  Connie
Du är ett fenomen, du trollbinder med dina texter! Nu är jag fast, måste läsa, läsa, läsa allt du skrivit!
2014-03-31

  Drömfångare
Jag undrar också hur det gick till, måste jag säga :P
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra