Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Blå dimensioner

Du är
röst

Klang
är du

Ton
och kärna

Tystnadens
Himmel

Över
hålrum
mörkrum

Där bilder
stannar

Andning
upphör

Spädbarn
gladkanar
längs halsens
ådror

Notsystem
doftar linne
och citron

Svart svärta
I tusen blå
dimensioner




Fri vers av Petter Wingren
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-15 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren