Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vilsna själar fann varann





Innan vi fann varandra

Var vi två vilsna själar

Så den dagen du vänligt

Sträckte ut din hand och

Jag kärleksfullt tog emot den i min

Det var då vi ledde

Varandra in på rätt spår

Två hjärtan så fyllda med kärlek

Var ej ensamma och vilsna längre

Hand i hand sida vid sida

Där vandrar dom på den

Vackraste stigen dom fann



Kärleksstigen




Fri vers av Eliza-69
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-15 16:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt ;)
2014-03-16

    ej medlem längre
<3
2014-03-15

  Lena Själsöga Keijser
vacker är er stig
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69