Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertraktad

I dag är naturen deprimerad
kan det vara världsläget?

nej

naturen står långt över sådant.

Kanske är det vintern som gråter över
att behöva lämna över till våren.

ja

den är ju så eftertraktad
den där våren, med dripp och dropp
och fågelkvitter och maskrosblom

ja

så gör den människorna så väna
smått keliga och ystra

ja

som kalvarna på nysläppt äng
som sipporna i backen
som svängiga kjolar
som båtskrubbande sjömän

som förälskade par

Ojaaa

som förälskade par.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-16 09:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-03-19

  anits VIP
Din fina dikt andas den efterlängtade våren, fint poetat.
2014-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja du...våren är verkligen eftertraktad...härligt skrivet...
2014-03-17

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-03-16

  M M Mannheim VIP
En text om hopp!
2014-03-16

    ej medlem längre
intressant text..bra
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP