Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla 1


Fångar dina ögon
för att se
hur du känner

växer




Övriga genrer av Cattis Rönn
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-03-20 23:28



Bookmark and Share


  JMR
Väldigt smakfullt och väl skrivet.
2006-03-21

  Markattan
Fyra små korta rader med mycket styrka och massor av innehåll. Väl fångad känsla!
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn