Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brustet hjärta och en iändlig smärta det tycks folk aldrig tröttna på


sommaren är över

Jag ser skuggorna över ditt ansikte
Gråt inte, du har en morgondag i sikte
Jag älskar dig till kropp och själ
Det vet du, ändå är det här ett farväl
Men den här sommaren är för evigt vår
Och kanske fick vi mer än vad andra får

Men nu har alla blommor blommat ut
Nu är det över sommaren är slut
Så gå, älskling gå, vänd dig inte om
Utan gå bara samma väg som du kom
Du har bara börjat gå, ännu är det långt kvar
Vi har våra egna frågor, de kräver sina egna svar

Viskande bekräftar jag min eviga kärlek med vinden
För sök att le då jag ger dig min avskedskyss på kinden
Jag vet att det är mörkt, jag vet att det känns kallt
Men älskling vi fick en sommar, vi kan inte få allt

Sommaren, vår sommar har dragit förbi
Här står du och jag, inte längre vi
Så vänd dig om och gå, gå samma väg du kom
Trots att vägen känns lång, vänder du dig inte om
En sommar som försvunnit lämnar inga spår
Möjligen i hjärtat om det är en sommar som vår

Du behöver inte säga ett ord,
Jag kan se alla bilderna på mitt bord
Jag vet hur du känner dig
För jag har samma känslor inom mig
Det är så svårt att tro på en himmel nu
Men du måste gå ändå, för jag vandrar ännu

En dag så har hösten lämnat dig och det blir vår
Då kommer åter sommaren, det tror jag du förstår
Det kommer bli bra, hur det än går
Älskling det vet du, det tror jag du förstår
Raring det kommer en ny dag, tiden bara går
Det kommer en ny sommar men ingen som vår
Så gå, gå, gå samma väg som du kom
Raring gå, älskling, gå, bara gå, vänd dig aldrig om
Sommaren är över
Vi har gett varandra vad vi behöver
Så vänd dig inte om
Utan gå bara samma väg du kom




Fri vers av PPQ
Läst 397 gånger
Publicerad 2004-08-23 23:25



Bookmark and Share


  Anna H
kanske folk inte tröttnar på just för att det berör oss hela tiden och det kan komma när som helst. Låter inte som om din älskling är lika färdig med "er" som du är. Det är alltid tråkigt att skiljas åt!
2004-08-24
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ