Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen lyser igenom

Som när stormen har lagt sig
Och tystnaden sprider sig
När solen lyser igenom
Kan jag se dig på riktigt nu
När smärtan inte ligger mellan oss
Och jag kan äntligen höra
Kärleken jag alltid har känt
Viska till mig igen

Jag älskade dig
Långt innan jag älskade mig själv
Och det färgade allting
Mellan oss

Som om jag hade en fågel
Tätt sluten i mina händer
Släpper jag taget om dig
Och låter dig flyga fritt
För att tyst inom mig hoppas
Att du kanske vill landa på min axel
En dag när jag vet vem jag är




Fri vers (Fri form) av Tess Waltenburg
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-16 11:26



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Stark känsla, fint !
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess Waltenburg
Tess Waltenburg