Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#brinnförjosefin


Ett länge tystat avgrundsvrål

En stilla vrede växer fram
i mitt bröst

Ett länge tystat avgrundsvrål

Den becksvarta tystnad som
höll monstret om ryggen

När hennes ljus slocknade och
hennes röst dog ut

Men för alltid ska hennes ord
finnas med oss

Och hennes toner ljuda i vår själ

För alltid ska våra ljus brinna för
att lysa vägen

Så att tystnaden aldrig får segra
igen




Fri vers (Fri form) av Tess Waltenburg
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-28 11:16



Bookmark and Share


  axveronika
bra uppmärksammat
2019-03-31

  Fulbergarn
Många monster finns det, men bara en Josefin.

Bra skriftat
2019-03-31

  Lars Hedlin
Starkt bra och berörande på djupet!
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess Waltenburg
Tess Waltenburg