Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan bära all världens smärta

Jag ser dig
Orden som brinner
Bränner
Upp dig inifrån

Locket som lades på
Tystade
År efter år

Små mörka frön
Som började gro
Och slog rot
I ditt inre

Ingen kan bära
All världens smärta
Ensam

Kom
Öppna upp
Jag lyssnar
Och hjälper dig bära
Det som känns tungt




Fri vers (Fri form) av Tess Waltenburg
Läst 457 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-04 10:40



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Vacker tanke!
Har man burit många år så är det inte alltid lätt att ta emot hjälpen!

2019-06-07

  Lars Hedlin
Mycket bra och levande!
2019-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Jesus bar all världens smärta.
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess Waltenburg
Tess Waltenburg