Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lever i mig

Det finns
Inget overkligare
Än att säga farväl
Till den
Som alltid levde
Mer än alla andra
Som drog med oss
I sin glädje
Och kärlek till livet

När hon försvann
Gick luften ur mig
Och det blev så uppenbart
Att ingen är immun döden
Inte ens den jag såg som livet självt
Men hon finns i mig
Alla dagar jag väljer att gå upp
När jag egentligen bara
Vill dra täcket över huvudet
Och ge upp

Hon lever i mig
Varje gång jag väljer
Att vara äkta
Att säga vad jag tänker och känner
Till de som vill komma mig nära

Hennes bortgång
Var en alltför plågsam påminnelse
Om att livet är kort
Och jag ska göra allt jag kan
För att hedra henne
Och hennes kärlek
Till det vackra
Till livet




Fri vers (Fri form) av Tess Waltenburg
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-29 11:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark text som berör inom!
2020-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din fina text, får mig att tänka på min dotter.
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess Waltenburg
Tess Waltenburg