Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

 

 

 

Ögat

är en spegel

som speglar

själen

hos betraktaren. 




Fri vers av annacecilia
Läst 322 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-16 14:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Väcker tankar :)
2014-04-11

  Lena Själsöga Keijser
mycket fint
att vila i

detta smycke
2014-04-03

  Lars Hedlin
Så sannt ;)
2014-03-17

    ej medlem längre
även ord..att berätta
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia