Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar

Hör du hur det viskar
susar löften i vinden.
Något stort ska hända
silvertrådar spinner.
Drömhopp virvlar
små hjärtan på tråd.
Livets mysterium
allting strålar och glänser.
Om jag blundar
är du redan i min famn.
Du lilla
som vi väntat...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-03-17 21:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar poesi..
2014-04-11

  © anakreon VIP
Vackerformad livsglädje.
Calle
2014-03-24

  Alva Johnsson VIP

Lite trolskt, lite försiktigt, men fyllt av känslor.
Underbart!
2014-03-24

  Lena Själsöga Keijser
så vackert
så oändligt vackert
2014-03-20

  Linda CH VIP
Vad fint och känslofullt förmedlat!
2014-03-19

    ej medlem längre
Det här är det vackraste jag läst på länge!

Bokmärker!
2014-03-19

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2014-03-18

  Eva Helene VIP
Med en innerlighet och skönhet som gör gott i hjärtat att läsa!
2014-03-18

  anits VIP
Så fint du skriver!
2014-03-17

    ej medlem längre
En sån Underbar känsla du förmedlar här..
2014-03-17

  ULJO
Du skriver ljuvligt fint
2014-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Oh, så fint...
2014-03-17

    ej medlem längre
Underbart vackert!
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP