Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibLanD tror mAn sÅ jÄvla myckEt

fast man kan ha fel såklart
medger jag hade liite fel
liiiittteeee
står fan inte ut
två år
men trött nu
när förtryck utövas på mig kan jag absolut stå ut för andras skull men när samma utövas på andra på samma sätt så HATAR jag

och hat kan aldrig vara bra

så som sagt
dags att ändra
hade fel igen jävla skit

men skam den som ger sig
man måste våga prova saker här i livet
hur ska man annars veta?
räcker ju lixom inte att fråga eftersom människor ljuger
allt för att skydda
det som ÄR




Fri vers av kråkan VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-17 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt framförd med känsla!
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP