Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/sitesiktat.....


A U D I T I O N .







































han hade tänkt sig







alla kontaktsajtsträffar


senare, på fiken





som något slags AUDITION.






men Herregud,






så funkar ju inte kärleken




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-18 11:46



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Nej det är verkligen sant!
2014-03-19

  Christer Foghagen VIP
Så sant!
2014-03-18

  Ingrid Trolle
Helt rätt uppfattat
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden