Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvinter

Iskalla nätter
ljusa skimrande dagar.
Ljuset reflekterar i den vita sjunkande snön
asfalten är redan framme på skolgården.
Ljuvligt är att vara ute i det ljumma
och solen kan bara inte sluta lysa.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-18 21:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Och vi kan bara inte sluta njuta...härliga ord...
2014-03-23

  Lena Själsöga Keijser
ljusvandring i skönhet
2014-03-20

  ULJO
Skön känsla här
2014-03-19

  Lars Hedlin
Fint framfört!
2014-03-19

  Linda CH VIP
Fina bilder som skildrar våren på ingående.
2014-03-19

    ej medlem längre
Vackert om den så efterlängtade våren!
2014-03-19

  anits VIP
Vårlängtan kan jag känna när jag läser dina ord.
2014-03-19

    ej medlem längre
Dina ord andas ljus längtan.
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP