Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/skvaller?....


Knu.O






















kan det verkligen vara sant


att 2 Riksdagspartier


föreslår att


det inrättas en


KNULLOMBUDSMAN


(: Knu.O)



dit alla kan vända sig


som inte fått orgasm?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-19 01:17



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
till Anya i nedan:

1 Institution
66 handläggare

sägs det
2014-03-19

  Algotezza VIP
Nåt för KNUgen?
2014-03-19

  Anya VIP
Räcker det verkligen med en ombudsman? ;)
2014-03-19

    ej medlem längre
Kan inte annat än le... :-)
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden