Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Oklanderligt

Det
som växer
växer
uppifrån

tussilagon
planterade
sig själv
direkt
in i molnet

otroligt!!

människan
lät sig
födas
direkt
som
100
åring

imponerande!!

Putin
beordrade
förtroende
styrt
direkt
från
Kreml

smart!!

låt oss
slippa
befatta
oss med

jordar
livmödrar
utveckling
mognad
och demokrati 

låt oss
behålla
våra naglar
oklanderligt
rena

Ja!!




Fri vers av Petter Wingren
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-19 05:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir!
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren