Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angry Spirits

I have angry spirits in my closet
I can see my cold breath
My hair on my back and neck is rising
I have angry spirits in my closet
And they are my dearest of friends...




Fri vers av Johan Magnusson
Läst 205 gånger
Publicerad 2014-03-21 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Magnusson
Johan Magnusson