Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Argument that is lost 2014 Vår

The way I let you fuck with me
The things I am forced to accepts
Your mindless stupidity prevents me from having this argument
You are a total fucktard with no regards to others

You are a smallminded dumbfuck who refuse to listen
when I speak you insist on interupting
shut the fuck up!
Do I really need to punch you in the throat?

now listen the fuck up!
When I speak you better the fuck listen
And if I see your mind wandering off thinking of what you should say next
I'll punch you so hard you won't remember your name

Now a few slap to your face so you wake up
My fist threatening infront of your eyes
LISTEN YOU FUCKING IDIOT!

såhär känns det ganska ofta
man försöker förklara något men blir avbruten hela tiden
folk lyssnar inte på varandra
utan dom försöker komma på "comebacks"
att lyssna på någon är en möjlighet att lära sig något
att ivrigt avbryta och försöka försvara sig själv
betyder inte att du har rätt
bara att du är en jävla douchbag som inte har respekt och som vägrar lyssna
ni som beter er såhär
ni förtjänar ingen respekt
och att diskutera och försöka förklara eller lära er något är meningslöst
ni är idioter som fått för er att ni aldrig har fel
och när ni väl har fel så vägrar ni erkänna det

många av er väljer att älta i problem
och när ni inte kan diskutera vad som är aktuellt
ja då tar ni resan till förra gången vi argumenterade
och om det gick lika jävligt där så fortsätter ni
allt i ett meningslöst försök att slippa erkänna ett fel

att ha fel är inte jordens undergång
jag anklagar dig inte för att du har haft fel eller kommer begå fel
jag är inte perfekt heller
de finns många gånger jag haft fel
skillnaden är att vara tillräckligt modig och stolt för att erkänna sina fel
endas då kan man som människa växa och utvecklas

lyssna för i helvete
erkänn sen om du har haft fel
TÄNK!
innan du slänger ur dig skit eller börjar älta
När du har fel NU! så är det vad det handlar om
INTE att jag hade fel för 2år sen
det är över, jag erkände mitt fel
det är inget som gör att du nu kan skylla på annat

TA DITT JÄVLA ANSVAR!
Jag verkligen hatar folk som inte kan diskutera
som skriker avbryter och avviker från ämnet
allt i ett försök att dölja eller slippa ta ansvar för något

men det är ni som förlorar
något ni inte inser förens det är försent
för ingen orkar med eran typ av människor
och om ni inte börjar lyssna och ändra erat sätt att diskutera på
då är ni snart jävligt ensamma skrikandes och härjandes bakom en dörr
för vem fan orkar med dig
din jobbiga jävla idiot




Fri vers av Johan Magnusson
Läst 206 gånger
Publicerad 2014-03-24 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Magnusson
Johan Magnusson