Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falsk marknadsföring


"Hälsokosten"


Jag orkar inte höra
och än minre röra

i den gryta
där maten den tryta

när munnar är tomma
tror folk vi är dumma

och ingen vill greppa
när dom ser oss deppa

över barn som får tugga
med många små gluggar

nu är det finito
aldrig sett något dito


Och därmed basta!






Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-20 09:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Menar du förskolan där barnen får knäckebröd och vatten till frukost, eller...
2014-03-23

  Lars Hedlin
Bra och vist!
2014-03-21

  anits VIP
Mycket klokt skaldat!
2014-03-21

  thyra
Kloka ord om viktiga ting!
2014-03-20

  Maj-Lis VIP
Sant
2014-03-20

    eva m h
Bra rutet om att göra vinster på bekostnad av barnens hälsa och välbefinnande. Det vänder sig i magen!
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP