Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdagjämning -14

Utslagen scilla;
våren tagit jättekliv

- njutning i värmen




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-20 15:24



Bookmark and Share


  Palett
Grattis till en fin haiku ! (Och det fina vårvädret).
2014-03-20

  thyra
Underbar dag idag här hos oss, och scillan lyser så fint i din bild. Tack!
2014-03-20

  Gunnel Eriksson VIP
Så kan det vara söderut.
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP