Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Lager på lager

Ansikte
transperant

bakom
anas

andra
ansikten

ansikten
ansikten

skräckens
med rötter

ner i
hjärtmuskeln

vanmaktens
med gröna
ögonhålor

vidgade
näsborrar

vilsen
vrede

kallsvettiga
begär 

stinkande
slutna

orkeslösa
uttryckslösa
uppgivna

utsiktslösa
utsatta
ansikten
utan
avsikt

ansikten
ansikten
ansikten

knappt
skönjbara
där bortom

detta enda
ansikte

detta enda
offentliga

du kan
välja

att hata
transperansen

dessa många
i detta enda

diskrepansen

diss
onan
sernas
metallskrik

mellan
lager
på lager

du kan
välja...

att hata

du 
kan
välja

att älska
tillåta

klang
av det
komplexa

lager
på lager

där bortom
bortom
bortom

ljuder
spädbarns
grundton


älskvärd

ton
från
fotvalv
till fontanell






Fri vers av Petter Wingren
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-20 20:45



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Igenkännande text för många, gissar jag. Mycket bra skrivet!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren