Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en bildtext till en kommande bok


Hönssäters kapell

Begravning
Han gick sin väg
Utan att säga adjö
Ganska oartigt
Jag skulle ju fråga honom om en sak
Man får inte bara gå så där
Man bör ju säga till innan:
"Nu stänger vi om tio minuter".




Fri vers (Fri form) av Gustafsson
Läst 124 gånger
Publicerad 2014-03-21 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustafsson