Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en bildtext till min kommande bok


Eldmörjan

Svarta vatten
Vita björkar
Den simmande fågeln spelar
Requiem för de drunknade
Björkarnas vita stammar
speglar de dödas benknotor
De efterlevandes tårar
droppar, droppar, droppar
Ringar på vattnet




Fri vers (Fri form) av Gustafsson
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-21 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustafsson