Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
L ´amour.....


Ö G O N .



































Du tittade aldrig


på mig


med hårda ögon.




Tror inte Du kan det.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-21 13:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert med kärleksfulla ögon
2014-03-26

    ej medlem längre
Finns inget skönare än att drunkna i älskade ögon:-)
2014-03-22

  Ingrid Trolle
Så vackert
och så mjukt.
2014-03-22

  Rozsi.kovacs
Men så fint o ödmjukt
2014-03-21

  Maj-Lis VIP
Vackert så
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden