Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"För varje text som publiceras i dag under Världspoesidagen den 21 skänker poeter.se genom Unicef en skrivbok till ett behövande barn ute i världen." Tack Poeter! Skäms världen, att det behövs...


Atrofi, eller sagan om etiologier

alla har ett val, säger du
och täcker omsorgsfullt golvet

med kirurgiska instrument

det är inte en fråga om
hammare eller skära

det är ett ingrepp

och endast begrepp
sorterar lögnerna
i vackra färgrika droppar

och detta är inte ens viktigt

bara en tyst numerologisk sanning
för en dyslektisk statistiker

vi är ett patologiskt tillstånd




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-21 23:49



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
Försiktigt! Hjärtat sitter till vänster <3
2014-03-22

  Daniel_78 VIP
om jag vore du skulle jag stycka lite på högerkanten... nej inte där, lite mer till vänster.
2014-03-22

  Kalypso
Nr 10 funkar på det mesta. :)
2014-03-22

  himlens hemlighet VIP
skalpell, någon...? :)
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP