Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helt plötsligt i Moskva

om man på kvällen
i rätt väder ignorerar de
andra husen
så e man i moskva och luktar
lök
eller något annat man ätit
rent visuellt




Övriga genrer av fritz
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-03-22 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz