Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yogainstruktören

Mjukna i käkarna, säger yogainstruktören och vi mjuknar

köper lugnade te och lugnade badsalt

lägger oss på sidan och blundar; vill att hon aldrig mer ska säga att vi ska sträcka på oss

vi vaggar oss i barnet tills vi somnar igen och ute är det mörkt och redan ljummen höst

Och jag drömde den där drömmen igen;
min kanin knuffar upp kaninbursdörren och står där vid kanten och hotar att hoppa




Fri vers av Laisa
Läst 478 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2014-03-22 08:22



Bookmark and Share


  aol
Bra skaldat
2014-05-18

    ej medlem längre
Vilken härlig text, mysigt melankoliskt!
2014-05-10

  Tove Meyer VIP
annorlunda som inget jag läst förr. lite donnie darko över den!
2014-04-27

  Gunnar Asp
Intressant.
Mycket bra.
Väcker tankar.
2014-04-26

  axveronika
Vilken härligt hemlig text!
2014-04-24

  Tillbringaren VIP
Söt, fin och god som en bakelse, jag slukar denna.
2014-04-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Vad jäkla underbart att kaninen hotar hoppa. Kom igen och skriv fortsättningen när den har hoppat!
2014-04-24

  träsnidaren
Wow! Vilken text.
Den fångade mig.

Snyggt!
2014-03-22

  cilax VIP
oj, vad bra!
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Laisa