Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övervärde



högdragenhet har

tendens att utan villkor

falla rakkäpp ner




Bunden vers (Haiku) av darklight
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-03-22 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darklight