Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utopi.


varför ?
du ville..jag höll med
/för din skull /
vad fick jag för det ?

ännu mer krav ...
vill ej längre
nu vill jag...
är du med ?

nehej, inte nu längre
bara för jag vill ?
passar ej längre
då kan du gå....

ser dina steg
försvinna mer o mer
hjärtat kramas hårt
kan knappt andas

tvekar, springer
i tankarna efter dig
stopp, brådska ej
andas, djupt

tårarna rinner
nerför min kind...
saknar dig redan...
varför blev det så ?




Fri vers av darklight
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-05-14 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darklight