Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

villrådig.

Vad får dig att tro att jag inte kan ?
kan allt det du inte kan .....
förnedringen misstroendet
hackar itu

allt......

du trodde du kunde övertyga
gick på det i början...
manipulationen genomskars av
lögner, lovord som inte infriades


ingenting

blev som vi bestämde
rann ut som kvicksand...
tror dig ej längre
övertyga mig.. länge

vet ej längre vad jag vill
följa med sandstormen
försvinna i intet...
någonting håller mig kvar...

kärleken ? till vad ? till vem ?
det enda äkta kärlek
jag känner
är till mina barn...




Fri vers av darklight
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-05-14 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darklight