Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en speciell dag i dag för mig.


Hyllning till mitt barn.

Många ångestfyllda timmar
satt jag och vakade över
Din lilla säng.
Torkade feberpärlorna
från Din panna
då Du hade så ont
och mådde dåligt.

Men Ditt glada skratt,
Ditt varma leende,
bus och bråk med Din bror
uppfyllde mitt inre
med outsäglig värme
och lycka...

Ack, vad timmarna, åren
har flygit iväg......
men jag gläds fortfarande
med Dig när Du är glad....
lider med Dig då Du mår dåligt
och har det svårt...
det gör så ont...

Vill så gärna hjälpa Dig
på Din väg
vet också att Du,
bara Du
kan kämpa med, mot
det Du, bara Du
har i och med Dig...

En del av den
har jag också del i..
på både gott och ont...
tyvärr är det inte alltid
man gör rätt val, beslut i livet
har varit, så overkligt...
Förlåt då jag har sårat Dig.

Önskar Dig all lycka, styrka
och välgång i Ditt liv.
Kärleken till Dig bär jag
för evigt med mig och
kommer alltid
att finnas för Dig,
om Du behöver mig.

Älskar Dig.




















Fri vers av darklight
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-04-24 15:54



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Underbart...vacker dikt. Vad gör vi inte för våra barn och för att leda dem på rätt väg i livet, men det är inte lätt. Lycka till. / Clara-Fina
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

darklight