Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig så innerligt och starkt.


Har du känt glädjen
som blåser i väg
vänder igen, och fångar in dig
och du håller hårt
tycker om den

har du som jag, känt befrielsen
värmen
hittat hem igen
har du som jag gått i tankarna
vandrat upp på grenar
och ner i jorden
öppnat hjärtat för himlen
önskat

har du som jag
sorg i bröstet
en fågel utan vingar

har du som jag
gömt i en höst, alla timmar
möten
och tror att de ska dö
bli en fjäril eller en blomma

kanske en ny människa

har du känt glädjen
som blåser i väg
vänder igen, fångar in mig
och du håller hårt
tycker om den
och jag dig.














Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-22 19:53



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättefin och vacker text som griper tag i mig, för mig med sig ..." upp på grenar/ och ner i jorden". Fågeln utan vingar känns kvävande, förfärlig! Rörelsen i texten med "glädjen/ som blåser iväg/ vänder igen, fångar in mig". Bra! Tack!
2018-05-03

    ej medlem längre
Otroligt fin
2014-03-22

  Hon kallar sig poet VIP
Jag berörs så...bokmärker. Säger inte mer än så.
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP