Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7 -11


K I O S K L I T T E R A T U R



















hon tar hans hand,


för den in över brösten



äntligen skulle ANITA


få knulla







som ensamstående mamma



och borta från FAS 3




ville hon "fasa ut till Kärleken"





inte så att han var snygg



men gillade Lasse Stefanz




och han var alltid snäll mot grannarna


speciellt deras hund FIDO




men han har ett problem


hans Mamma vill inte begravas




hon vill sänkas stående med betongklump


runt fötterna utanför ÖLANDS UDDE


precis som maffiaoffren i Sopranos



hon vet nog hon är ju expert på såporr



det lärde hon sig när hon


var arbetslös och praktiserade på facket


fuck´et som hon alltid sa




Hugo är svår, han vill inte ha kondom


han säger att man inte känner fittan lika fint då





men tänk om jag blir gravid då? kvider jag



- Du din gamla häxa är långt över den åldern

hånskrattar han och knäcker sin 7:e pilsner




- är inte jag galen som älskar han ändå




Prosa av KYREUS of Sweden
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-23 18:37



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
/till M:

Jag är inte enough
Sigge Stark;

jag är mera
Ziggy Ztardust; typ.
2014-03-24

    ej medlem längre
Håller med om orden nedan... en ny karriär?
2014-03-24

  Ingrid Trolle
Den som kan skriva denna typ
av "litteratur" på ett sådant sätt
är oerhört skicklig. Varifrån fick
du den fantastiska idén om
betongklumpen vid Ölands Udde?
Det hela är så bissart, så de är
riktigt roligt och vittnar om din
goda humor.
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden