Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans timme

 

omsluter dig 

med min värme själ 

och hjärta 

önskar mota 

din innersta smärta 

 

om så för en stund 

att du kan få

lite sömn 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-24 01:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön.. lugn .. värme i en sådan famn.
2014-03-29

  Lars Hedlin
Fin tanke i värme kram
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene