Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bygger


nu flyger de runt överallt
med kvistar och strån

i munnen

men jag ska väl säga
näbben

ja våren

det är ju fåglarna
som stökar och donar

bygger

för livets nya
bon






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-24 08:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
vackert framfört
2014-03-25

  stig wikman
FIN
FÅGELPOESI.

love that poem.
KRAM (igen)
APPLÅD ( igen , igen å igen )
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP