Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto: © "Sten vid Mölle kapell, Kullen, Skåne.


Mot Kosmiskt Brusande Hav…

 

 

Livets vind den för mig fram

mot fjärran kust o lätt min last

mot Evig sol jag styr mitt roder

över stormigt vatten

i skarp kontrast

 

Livets Ande fyller mina segel

den för mig bort vart den vill

över vikars lugna vackra spegel

till Kärleks hamn där jag ankrar still

 

Där finner jag mitt Hjärtas saga

där finner jag min Andes vän

o vi kan ljuva rätter tillaga

som färdkost god mot Himmelen

 

se stjärnans sken…

 

det öppnar sig

för Dig o mig…

 

Ohhh... min Ande o Gud…

låt oss stilla vila

i vår sista hamn

i din utsträckta hand

 

Vår ljuva lön…

 

 

vår heliga frid…

 

 

åhhh…!

 

nattens

 

bön

   .

   .

   .

 

  

   *

 

 
 

 

© Bo Himmelsbåge




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 447 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-03-24 09:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med änglaackompanjemang i sammanvävan skön - det vilar gott i dina rader och mellan Herr B :)
2014-03-29

  ULJO
Briljant
2014-03-28

  Ljusletaren
Ljuvligt vackert böljar dina ord fram via musikens svängningar/kram
2014-03-26

  Bibbi VIP
Grattis "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-03-26

  Linda CH VIP
Ljuvligt vacker!
2014-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...du förmedlar ro och trygghet...
2014-03-25

  Chawa VIP
Ett varmt GRATTIS till UPPMÄRKSAMMAD TEXT och likaså till MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA!

2014-03-24

  Eva Helene VIP
Gripande skönt flyter dina ord fram med musiken som så passande komplement därtill.
2014-03-24

  aol
ljuv musik till vacker skrift,
2014-03-24

    ej medlem längre
Tack för en stund av njutning.
2014-03-24

  Chawa VIP
Till ett underbart foto och ljuv musik går livets seglats i både storm och stiltje över vida vatten till den slutliga vilans ljus… En rofylld trygg känsla lägger sig till rätta i mitt inom…
Än en gång stor och underbar poesi från dig! Tackom!
2014-03-24

    ej medlem längre
Ljuvligt skapat!
2014-03-24

  Fem hjärtan VIP
Vacker med ett berörande djup!
2014-03-24

  Bibbi VIP
Oändligt fin.
2014-03-24

    ej medlem längre
Färden mot eviga kuster, till slutliga hamnen, vackert diktad.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge