Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/recylicum....


(......."väl"....)





















han ville så väl,


SÅ - väl,






men det slog ofta tillbaka.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-24 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"the road to hell is paved with good intentions".. läste jag någonstans.
2014-03-24

  aol
så sant just hur man uppfattas av andra,
2014-03-24

  Ingrid Trolle
Det beror inte på
vad man säger -
utan hur.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden