Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jantelagen


Nog är det märkligt att

Svea Rikes Lag

har missat
den mest tillämpade
av alla våra lagar!




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-24 13:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA håller med dig !
2014-03-25

  anits VIP
Så sant, den värsta sjukan
är jantelagen.
2014-03-24

  Peter Stjerngrim VIP
Är nog en av de allra sämsta
Jante-lagsföljarna som finns ...
- Har lärt mina älskade barn
sedan de föddes att
''Du är världens bästa och underbaraste som finns - du gör skillnad! Låt inte någon någonsin få dig till att tro något annat!''


2014-03-24

  Ingrid Trolle
Underbart!
Visst är det så.
Den värsta sjukan
som finns: Jantelagen.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP