Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnorna lyser upp mitt universum

 

 

I min kropp finns hela universum

Kraften strålar ur mitt hjärta

 

 

Hjärtat är oändligt stort

precis som universum är oändligt vackert

Inom mig finns en stjärnhimmel

med oändligt antal stjärnor

där finns en stjärna för var och en av oss på jorden

 

 

stjärnorna lyser upp mitt universum

 




Fri vers av annacecilia
Läst 330 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-14 13:07



Bookmark and Share


  Nitwitoddment
Om vi alla bär en oändligt vacker stjärnhimmel med världens alla vackra själar kan världen inte vara annat än vacker.

Tack för dina upplyftande ord.
2014-04-19

  byggpoeten
vackert och värmande:)
Trevlig påsk!
2014-04-19

  axveronika
Makro och mikrokosmos. Fint skaldat
2014-04-19

  Ninananonia VIP
Vackert vackert..
2014-04-14

  Lars Hedlin
Vackert varmt ;)
2014-04-14

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia