Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare stjärnorna...

Aldrig förr har jag varit närmare
stjärnhimlen än nu.
När jag står på backen vid den lilla fjällstugan
med hela stjärnhimlen som tak.
Starka täta stjärnklara
nära mig och ändå långt borta.
Gnistrande blinkande lysande
förtrollande i sin intensitet.
Mörkret omsluter mig
och ändå är det ljust.
Om du själv vill uppleva det fantastiska
som du aldrig kan se mitt i en stad.
Gå ut vid en liten fjällstuga
omgiven av höga fjälltoppar.
Titta upp mot himlen och känn
du kan nästan nudda stjärnspetsarna.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-24 22:13



Bookmark and Share


  Yeppis
De finns ett djup i texten,bra skriven
2014-05-13

  Ninananonia VIP
:) underbar
2014-04-01

  Änglaögon
Underbar känsla!
2014-03-31

  Lärling
Mycket vackert! Längtar till fjällen...
2014-03-31

  Ingrid Trolle
Vackert beskrivning.
Det är evigheten
man upplever
där uppe.
2014-03-29

  Ljusletaren
Vill också vara vid en fjällstuga :-)
Underbara ord flera gånger om/kram
2014-03-26

  Anya VIP
Ska sträcka mig upp nästa gång och nudda dem. tack för tipset!
2014-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...
2014-03-25

  Lars Hedlin
vackert!
2014-03-25

    ej medlem längre
Du målar känslor med dina vackra ord.

2014-03-25

  Linda CH VIP
Mäktig upplevelse som du beskriver så fint!
2014-03-25

  Eva Helene VIP
Fint fångat !
2014-03-25

  anits VIP
Vackra rader!
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP