Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/anamnesis


(M) A N E R O X I A






























konsten vill leka


med livet,



också det verkliga livet.





det är en smärtsam


process





Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-25 10:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så sant

har läst dig en stund nu

dina ordinsteg
är

ser svalor
silverpilar

du
öppnar
knoppar till
inseende
2014-04-02

  Ingrid Trolle
Mycket smärtsam,
vad konsten än
heter.
2014-03-25

  Fredrik P. VIP

"Det är synd om människorna", Strindberg.
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden