Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära rymden


Då jag går med mörkret

på min rygg

är jag så nära rymden

det pratas tysta tankar

då jag lyssnar

då jag känner

______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-25 10:57



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint.
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén