Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

 

 

Vandrar med tanken. lyfter med solen

enträget.vattnet speglar det sedda. finns

men frågande. då.

 

är utan för att modet sviktat.kanske

ropar med ekot och återvänder.naken

 

jord, jorden.sår

allt var inte mörker.sen

gav orden mening utan frågor. ristar mitt namn

 

- I vanliga fall gör vi inte på detta sättet! Bläddra…törs du?

 

Vem?

älskar med vinden, vågorna kysser. andas

riskerar sagans slut. sluter handen. knyter

långsamt gror viljan

då vill jag vara där

en gång till, snälla…

nu

?




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-25 16:13



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Mycket fin och speciell text jag gillar särskilt känslan i sista stycket från" vem"
2014-04-17

  J-M
Som en inre resas rannsakning från dess början och resan längs. Med även yttre påverkan och även längtan, trots att den kan skylas av rädslan. Fin.
2014-03-27

    ej medlem längre
Vilken vacker text och berörande!
2014-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande och vacker text som väcker frågor.
2014-03-25

  Simon Hasselblom
Underbart med det upplösta/fragmentariserade språket. Vacker skildring!
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo